Hvem er jeg

HVEM ER JEG

Avisartikel i Horsens Posten d. 21/3 2018:

Vil du vide mere om min personlige historie, og hvorfor jeg har startet Sund & Hel?

 

I marts 2018 bragte Horsens Posten en artikel om mig.

Selvom journalisten har stort fokus på, hvad yogaen har gjort for mig, så er heilpraktikken og det hele menneskesyn mindst lige så vigtigt!

 

Du finder mig på forsiden, og i avisens midtersektion, s. 32-33.

 

LÆS MERE HER.

 

.

Bag om Sund & Hel

Jeg hedder Karina, og jeg har altid haft en stor interesse for sundhed og det hele menneske.


I det daglige arbejder jeg med at belyse og levendegøre sammenhængen mellem krop og sind - bl.a.. via mit arbejde som naturmediciner, via mit arbejde som fagredaktør af sundhedsfaglige tekster, og via mit arbejde som yogalærer. Mit mål er at kunne hjælpe mennesker med at trives og have det godt – så de bliver sundere, gladere og mere "hele" versioner af dem selv.


Jeg har en kandidatgrad i Folkesundhedsvidenskab fra Københavns Universitet, hvilket er en tværfaglig uddannelse i befolkningens sundhed. Derudover er jeg uddannet og certificeret yogalærer med mere end 800 timers læreruddannelse (indenfor mange forskellige former for yoga, se nedenfor). Ydermere er jeg tysk læge-eksamineret heilpraktiker - også kaldet almen praktiserende naturmediciner, hvilket er en anerkendt uddannelse indefor naturmedicin.


Via Sund & Hel tilbyder jeg bl.a. individuel sundhedskonsultation & -behandling, vejledning i sund livsstil, kost, naturmedicin mm. Desuden tilbydes yogaundervisning & -workshops, yoga-forløb 1:1, yin massage, events & firma-aftaler indenfor yoga. Ydermere har du mulighed for at booke mig til foredrag eller konsulentydelser om holistisk sundhed, sund livsstil & yoga - kontakt mig, så finder vi ud af det.


Kig lidt rundt på hjemmesiden og bliv inspireret - og kontakt mig endelig ved spørgsmål, eller hvis du har behov for afklaring på, om jeg kan hjælpe med noget, som du ikke lige kan finde beskrevet på siderne her.


Du er altid meget velkommen til at kigge forbi min klinik eller ringe for en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Booking på tlf.: 28 90 86 55 eller mail: karina@sund-hel.dk

Relevante uddannelser, kurser & arbejde

2023   Certificeret BodyFit-instruktør, 7 timers "top-op"-uddannelse, Fitness X.

2023   Certificeret Stram Op-instruktør, 35 timer, Fitness X.

2020   Dorn-terapeut, intensivt kursus, RAB-godkendt, 12 lektioner ved dorn-instruktør & heilpraktiker Cindy Wannewitz.

2019   3 Day Women's Self-Care Training: Education on women's physicality, psychology, sexuality & spirituality - incl. teachings in Women's Self-care Informed Yoga, 25 hrs, High Vibe Yoga, retreat på Samsø.

2018  Tysk læge-eksamineret Heilpraktiker (almen praktiserende naturmediciner). Har færdiggjort den 3-årige uddannelse i naturmedicin, Heilpraktikerskolen i Silkeborg.

2018   Åbnede min egen klinik i Horsens: Sund & Hel - en klinik med fokus på sundhed og det hele menneske, som ønsker at trives og have det godt på naturlig vis.

2017   Restorative & Healing Yoga Teacher Training w/ Ateeka, 55 hrs, Yoga Collective, Århus.

2017   Patologi, 100 timer, Karsten Munk Akademiet.

2017   Certificeret Flow Yoga-lærer (Surya), 55 timer, Sattva Yoga, København.

2016   Sundhedspsykologi, 50 timer, Karsten Munk Akademiet.

2016   Anatomi & Fysiologi, 200 timer, Karsten Munk Akademiet.

2016  Siden 2016 har jeg arbejdet som fagredaktør for Caroline Fibæk - oversættelse, research og sammenfatning af sundhedsfaglige tekster.

2016   Therapeutic Yoga Teacher Training, 300 hrs, Tantravaya, (afholdt i Nørre Snede).

2016   Yin Yoga Massage, 50 timer, Sattva Yoga, København.

2015   Certificeret Gravid Yoga-lærer, 100 timer, Sattva Yoga, København.

2015   Certificeret Yin Yoga-lærer, 100 timer, Sattva Yoga, København.

2015   Certificeret Hot Yoga-lærer, 85 timer, Sattva Yoga, København.

2014   Kandidat i Folkesundhedsvidenskab (Cand.scient.san.publ), Københavns Universitet. Speciale: Kvalitativt studie om anvendelsen af mindfulness i håndteringen af stress.

2013  Siden 2013 har jeg løbende deltaget på div. kurser, workshops og foredrag indenfor yoga, meditation, mindfulness og alternativ sundhed - for inspiration og videreuddannelse af mig selv, min egen praksis og mit virke som alternativ behandler og underviser.

2013  Siden min første yogalæreruddannelse i 2013 har jeg arbejdet som yogalærer i København og Horsens. Jeg har i løbet af årene bl.a. undervist i blid hatha/flow, hot yoga, yin yoga, gravid yoga, samt dynamisk hatha/flow yoga.

2013  Certificeret Yogalærer i blid Hatha/Flow Yoga (Chandra), RYT 200, Sattva Yoga i København.