Kontakt & Booking

KONTAKT & BOOKING

FØLG MIG PÅ:


Klinikken ligger helt centralt i Horsens C (kun 7 min gang fra Horsens station) - men du kan også booke online konsultationer - og dermed få hjælp uanset hvor i Danmark (eller Verden) du er.


BOOKING af sundhedskonsultationer, yin massage, infrarød sauna eller nogle af de særlige muligheder for yoga foregår ved at kontakte mig på telefon eller mail - fx via kontakt-formularen nedenfor.


Klinikken er typisk åben mandag-fredag kl. 8-17.  Passer disse dage ikke, så kontakt mig, og så finder vi en tid sammen. Jeg træffes bedst på mail/telefon hverdage kl. 9-17.


For tilmelding til de fastlagte yoga-tilbud - enten forløb, en drop-in klasse, en prøvetime eller workshops - så brug gerne formularen nedenfor, og skriv hvilket hold, det drejer sig om. Så får du svar tilbage, om der er plads og i så fald info om endelig tilmelding.


Du er altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak for at finde ud af, om det jeg tilbyder, er noget for dig.Jeg glæder mig til at høre fra dig!

SUND & HEL

v/ Karina Schiött Jensen


Levysgade 19. st.

8700 HorsensMail

karina@sund-hel.dk


Telefon

+45 28 90 86 55


Vil du have nyheder direkte i din inbox? Det er muligt at skrive sig op til at modtage info om nyheder vedr. yogaforløb, behandlinger, tilbud, prøvebehandlinger osv. før alle andre.

Brug kontaktformularen og bed om at komme med på Sund & Hels nyhedsmail. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsmailen igen ved at sende mig en mail med dit ønske om afmeldelse.Del dit ønske: Har du ønsker om yoga en anden dag/tid end de nuværende muligheder; eller ønske om en ny yogaform eller en ny yogaworkshop - Så kontakt mig med dit ønske. Jo flere I er, som har samme ønske, jo større sandsynlighed er der for, at jeg kan imødekomme ønskerne og oprette nye hold, workshops osv. ;-)

BOOKING & KONTAKTFORMULAR - også til NYHEDSMAIL